Persoonlijk advies

Een persoonlijk en deskundig advies vinden wij essentieel wanneer het gaat om het uitzoeken van met name lingerie, badmode en ondermode. Om deze reden hebben wij dan ook geen webshop. Er zijn een aantal stappen nodig om tot een deskundig advies te komen, namelijk:

  1. Meten is weten:
    Om te beginnen meten we uw borstomvang, zowel op als onder de borst. Zo hebben we een idee van uw cupmaat en omvangmaat en weten we waar we mee kunnen beginnen.
  2. Vorm en houding:
    Lingerie en badmode is er in talloze pasvormen en materialen. Uw houding en de vorm van uw borsten maken dat de ene pasvorm u beter past dan de andere. Hiernaast spelen uw eigen voorkeuren en uw eigen kleding een rol, bijvoorbeeld bij de keuze of u wel of geen decolleté wilt en of u wel of geen voorgevormde cup wilt. Wij kunnen u adviseren over welke pasvorm het beste bij uw vormen en houding past.
  3. Op maat:
    De derde en laatste stap bestaat uit het passen van een aantal kanshebbers en waar nodig aanpassingen op maat te doen. Passen de cups bijvoorbeeld perfect, maar de omtrek niet helemaal? Dan kunnen we deze voor u innemen. Zo zorgen we voor een ideale pasvorm op maat.

Persoonlijk advies

Deskundigheid, persoonlijk advies & kwaliteit
staan bij ons hoog in het vaandel!

Stap 1 Meten is weten!
Stap 2 Vorm & houding
Stap 3 Op maat
Lees meer over onze heren trendcollectie! Heren ondermode

U kunt tevens bij ons terecht om uw textiel te laten reinigen!


Lees meer