Nachtmode Asten

Mikra’s, dé zaak in nachtmode regio Asten, Someren

Al vanaf 2002 is in het centrum van Someren (naast Asten) onze sfeervolle lingeriespeciaalzaak te vinden. Het belangrijkste voor ons is dat u zich goed en op uw gemak voelt, zowel in onze winkel als bij uw nachtmode. Waar u zich goed in per persoon verschillend. Ook is ieder lichaam anders. Daarom vinden wij een persoonlijk en deskundig advies van enorm belang. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel!

Nachtmode voor dames regio Asten – Someren

Nachtmode moet vooral comfortabel zijn. En voor wie wil ook mooi, sexy of trendy. Onze damescollectie nachtmode bestaat uit nachthemden, pyjama’s, badjassen, dusters en huispakken in zowel kleine als grotere maten.

Nachtmode voor heren regio Asten – Someren

Onze collectie nachtmode voor heren bestaat uit mooie basics als pyjama’s, shirts, longsleeves, shorts en lange broeken. Pyjama’s bestaan uit sets, maar we beschikken ook over losse items voor heren die liever alleen in een shirt of broek slapen.

Persoonlijk advies voor uw nachtmode regio Asten – Someren

Een persoonlijk en deskundig advies vinden wij essentieel wanneer het gaat om het uitzoeken van nachtmode. Om deze reden hebben wij dan ook geen webshop.

Persoonlijk advies

Deskundigheid, persoonlijk advies & kwaliteit
staan bij ons hoog in het vaandel!

Stap 1 Meten is weten!
Stap 2 Vorm & houding
Stap 3 Op maat
Lees meer over onze heren trendcollectie! Heren ondermode

U kunt tevens bij ons terecht om uw textiel te laten reinigen!


Lees meer