Lingerie Asten

Mikra’s, dé zaak in lingerie regio Asten, Someren

Sinds 2002 vindt u in het centrum van Someren onze sfeervolle lingeriespeciaalzaak. Het belangrijkste voor ons is dat u zich goed en op uw gemak voelt, zowel in onze winkel als bij uw lingerie, badmode, nachtmode, beenmode of ondermode. Waar u zich goed in voelt is heel persoonlijk. Ook is ieder lichaam anders. Daarom vinden wij een persoonlijk en deskundig advies essentieel. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel!

Lingerie in regio Asten

Lingerie is ontzettend persoonlijk. De ene vrouw voelt zich prettig in een goede basic en de andere vrouw voelt zich juist fijn bij meer uitdagende lingerie. Het belangrijkste is dat u zich goed voelt bij wat u draagt en dat uw lingerie goed past. In onze uitgebreide collectie vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. Voor elke vrouw en voor elke gelegenheid.

Persoonlijk advies over uw lingerie in regio Asten – Someren

Een persoonlijk en deskundig advies vinden wij essentieel wanneer het gaat om het uitzoeken van met name lingerie. Dit is dan ook de reden dat wij geen webshop hebben. Er zijn een aantal stappen nodig om tot een deskundig advies te komen, namelijk:

Meten is weten:

Om te beginnen meten we uw borstomvang, zowel op als onder de borst. Zo hebben we een idee van uw cupmaat en omvangmaat en weten we waar we mee kunnen beginnen.

Vorm en houding:

Lingerie is er in talloze pasvormen en materialen. Uw houding en de vorm van uw borsten maken dat de ene pasvorm u beter past dan de andere. Hiernaast spelen uw eigen voorkeuren en uw eigen kleding een rol, bijvoorbeeld bij de keuze of u wel of geen decolleté wilt en of u wel of geen voorgevormde cup wilt. Wij kunnen u adviseren over welke pasvorm het beste bij uw vormen en houding past.

Lingerie op maat:

De derde en laatste stap bestaat uit het passen van een aantal kanshebbers en waar nodig aanpassingen op maat te doen. Passen de cups bijvoorbeeld perfect, maar de omtrek niet helemaal? Dan kunnen we deze voor u innemen. Zo zorgen we voor een ideale pasvorm op maat.

Persoonlijk advies

Deskundigheid, persoonlijk advies & kwaliteit
staan bij ons hoog in het vaandel!

Stap 1 Meten is weten!
Stap 2 Vorm & houding
Stap 3 Op maat
Lees meer over onze heren trendcollectie! Heren ondermode

U kunt tevens bij ons terecht om uw textiel te laten reinigen!


Lees meer