Badmode Asten

Over Mikra’s; dé zaak in badmode in regio Asten – Someren

 

Al vanaf 2002 vindt u in het centrum van Someren, naast Asten, onze sfeervolle lingeriespeciaalzaak. Wat vinden het enorm belangrijk dat u zich goed en op uw gemak voelt, zowel in onze winkel als bij de badmode, lingerie, nachtmode, ondermode en beenmode. Maar waar voelt u zich goed in? Dat is erg persoonlijk. Ook is ieder lichaam anders. Daarom vinden wij een persoonlijk en deskundig advies van groot belang. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel!

Badmode voor dames regio Asten

 

Bij badmode zijn een aantal zaken belangrijk. Allereerst de pasvorm. Een pasvorm waar u zich prettig bij voelt en wat u zonder problemen draagt in het zwembad, de sauna of op het strand. Wanneer de pasvorm past bij uw lichaam, kunt u hetgeen wat u mooi vindt aan uw lichaam extra aandacht geven en hetgeen u onzeker over bent maskeren. Daarbij kijken we naar de kleur en uw smaak. U kunt bij ons dan ook terecht voor tankini’s, bikinis en badpakken (ook chloorbestendig). Dit voor zowel grote als kleine (cup)maten en de laatste trends zijn dan ook goed bij ons vertegenwoordigd. Wilt u graag bijpassende tunieken of strandjurkjes? Ook dat hebben wij!

Badmode voor heren regio Asten

 

Kijkt u naar hetgeen er in het zwembad of op het strand gedragen wordt, dan ziet u een grote verscheidenheid. Van korte shorts tot strakke en wijde shorts. Sowieso is het al lange tijd zo dat de shorts overheersen. Toch bieden wij ook de strakke varianten aan voor bijvoorbeeld de sauna op ‘zwemkleding mag dag’.

Persoonlijk advies

Deskundigheid, persoonlijk advies & kwaliteit
staan bij ons hoog in het vaandel!

Stap 1 Meten is weten!
Stap 2 Vorm & houding
Stap 3 Op maat
Lees meer over onze heren trendcollectie! Heren ondermode

U kunt tevens bij ons terecht om uw textiel te laten reinigen!


Lees meer