Badkleding Asten

Over Mikra’s; dé zaak voor badkleding en regio Asten – Someren

 

Al vanaf 2002 vindt u in het centrum van Someren, naast Asten, onze sfeervolle lingeriespeciaalzaak waar wij onder andere badkleding verkopen. Wat achten het van enorm belang dat u zich uitstekend en op uw gemak voelt, zowel in onze winkel als bij de nachtmode, lingerie, ondermode en beenmode. Maar uiteindelijk is de volgende vraag het meest belangrijk? In welke badkleding voelt u zich nu prettig? Dat is erg persoonsgebonden. Zo is ieder lichaam anders. Vandaar vinden wij het ook erg belangrijk dat we persoonlijk en vakkundig advies geven. Kom daarvoor gerust eens langs.

Badkleding voor dames regio Asten

 

Bij badkleding voor dames tellen verschillende dingen. Natuurlijk let u op de pasvorm. Het moet een pasvorm zijn waar u een prettig gevoel bij heeft. Zeker wanneer u zich op het strand, zwembad of in de sauna begeeft. Zo zorgen we er samen voor dat de badkleding die u uitkiest hetgeen u trots op bent accentueert maar daar tegenover ook hetgeen waar u onzeker over bent maskeert. Zo kijken we ook naar de kleur en of uw smaak daarbij past. We kijken naar de nieuwste mode, maar vooral naar uw wensen. Zo kunt u bij ons terecht voor bikinis, tankinis, badpakken (ook chloorbestendig). Of het nu gaat om grote of kleine (cup)maten. Wij hebben alles, ook volgens de laatste trends. Misschien wilt u wel een bijpassend strandjurkje of tniek, ook dat hebben wij.

Badkleding voor heren regio Asten

 

Badkleding voor heren wordt in nogal wat soorten gedragen. Bent u op een badkleding mag dag in de sauna, dan ziet u veel strakke speedos. Normaliter op het stand worden er veel korte en lange shorts gedragen. Shorts overheersen al een lange tijd. Wij hebben dit allemaal in allerlei soorten en maten.

Persoonlijk advies

Deskundigheid, persoonlijk advies & kwaliteit
staan bij ons hoog in het vaandel!

Stap 1 Meten is weten!
Stap 2 Vorm & houding
Stap 3 Op maat
Lees meer over onze heren trendcollectie! Heren ondermode

U kunt tevens bij ons terecht om uw textiel te laten reinigen!


Lees meer